Bournemouth

_MG_6595jula2012

Det som egentlig skulle vere ein rask tur til togstasjonen for å ta bilder av ventande togpassasjerar blei til ein spontan heisatur til Bournemouth. Bournemouth ligg ein 30. min togtur frå Southampton. Hovedgrunnen bak turen var vel at for å komme inn på sjølve perrongen må ein kjøpe togbillett, så eg må ha tenkt heilt ubeviss “koffor ikkje reise en plass i samme slengen?”. Det hadde vore snakk om at Bournemouth har så fine strender, så kvifor ikkje. Eg er ikkje ein spontan person av natur, så når eg plutselig satt på toget gjekk det opp for meg at eg ikkje visste ein ting om Bournemouth. Eg visste ikkje om stasjonen låg langt frå sentrum , om det var langt å gå, om det var en stor plass, eller om det i det heile tatt var nokespennade å sjå der. Typisk..

Dersom noken tenke på å reise til Bournemouth via tog, don’t worry, der kryr av skilt som vise deg veien til alt frå stranda til universitet og kloster. Alt av interesse ligg i gåavstande og du  skal vere jævlig god dersom du skal klare å gå deg vill.

_MG_6593jula2012

Utsikta som måtte meg når eg nådde stranda var heilt fantastisk! En kan faktisk sjå heilt til Isle of Wight. (På bildet over er det den du ser oppe i høgre hjørne) Regnbuen satte prikken over i-en. Det kom nokre små regnbyger i ny og ned, men utanom det var det sol. Eg fekk til og med sjå den første solenedgangen på veldig lenge. Heile turen var i bunn og grunn ein research/fototur for D&AD prosjektet vår, eg hadde valgt ein brief som innebar fotografi. Målet var å fange “the decisive moment”, eller på norsk “det avgjørande øyeblikket”. Det var mange som var ut og gjekk så det betydde mange potensielt flotte motiv. Her er noken av dei.

Bournemouth D&AD 2

Det er noke med strandromenader her i England. Alle har ein, og alle ser eldgamle ut, nesten på kanten til majestetiske. Her var den visst samlingplass for surfeklubben i Bournemouth.

_MG_6644jula2012Bournemouth D&AD 3

Mens eg prøvde å ta bilde av nokre strandshus blei eg photobomba av eit par middelaldrande surfedudes. Herlig!

Bournemouth D&AD 8_MG_6693jula2012

Denne karen hadde tatt med seg kvalpen sin på stranda for første gong 🙂

Bournemouth D&AD 4_MG_6715jula2012

Advertisements
Tagged , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: